HelloNature Blog

Fedezd fel Te is a természet kincseit

Sági Andi - Vivian Weiss natúrkozmetikum teszt

2017. július 25. - HelloNature.hu

"A természetes megoldások híve vagyok és hiszek a gyógynövények erejében, mégpedig azért, mert természetes úton állítják helyre az egészséget és segítik megelőzni a betegségek kialakulását. Napjainkban egyre többen hívják segítségül a természetes gyógymódokat és alapanyagokat, amelyek széles választékban elérhetőek. Vivian Weiss neve biztosan sokak számára még ismeretlenül cseng. Nekem is újdonság volt, és nagy érdeklődéssel fogtam bele a tesztelésbe. 

Vivian Weiss filozófiája szerint csak bio termesztésből származó nyersanyagokat használ fel és környezetbarát környezetben készíti termékeit Dél-Németországban. Évente újra minősítteti termékeit, ezzel is garantálva vásárlói számára a legkiválóbb minőséget. Számukra fontos az egészséged. Ezért kötelességüknek tekintik, hogy olyan termékeket kínáljanak melyek nem tartalmaznak ásványi olajat, színezéket, vazelint és szilikonokat és természetesen mesterséges illatoktól is mentesek.

A hagyományos kínai gyógyászat sok receptet ismer, mely segít a gyönyörű, egészséges és hibátlan bőr megőrzésében. Vivian Weiss szenvedélyesen kutatja a hagyományos kínai gyógyászat receptjeit termékei számára. Bizonyos esetekben még tovább is finomítják az évszázados hagyományokon alapuló recepteket.

A HelloNature webáruház jóvoltából lehetőségem nyílt 4 féle Vivian Weiss terméket kipróbálni, most ezeket a termékeket szeretném nektek is bemutatni."

A teljes cikket a terméktesztekkel itt olvashatod el: Fedezd fel Te is a természet kincseit

Szerző: SÁGI ANDREA

fullsizerender_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hellonature.blog.hu/api/trackback/id/tr6812690009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása