HelloNature Blog

Arcolaj a száraz, érett bőrre?

2017. július 10. - HelloNature.hu

Az utóbbi években egyre népszerűbbek az arcolajok. Nem hiába kedvelték meg sokan a használatukat, hiszen jelentősen hozzájárulnak a bőröd ápolásához.

Az évek múltával bőröd egyre szárazabb lesz, nehezebben tartja meg a nedvességet hiába használod a jól bevált kozmetikumaidat az arctisztítót, a tonizálót és a hidratálót. Teljesen természetes, ha így érzed. A korral a bőr felső rétege, az epidermisz, már nem tudja olyan jól visszatartani a nedvességet, mint fiatalabb korában. Az arcolaj ilyenkor tud segíteni, kiválóan kiegészíti ezen készítményeket.

A Bergland arcolaj száraz bőrre  avokádó-, jojoba-, argán-, moringa-, és homoktövisolajat tartalmaz. Intenzíven ápol és segíti a nedvesség visszatartását. Az értékes moringaolaj (lóretekfa) puhává, rugalmassá teszi a bőrt.

bergland_arcolaj_sza_raz_bo_rre_poszt.png

Használata előtt a szokásos módon tisztítsd és tonizáld arcod, majd cseppents pár csepp olajat a tenyeredbe, gondosan dörzsöld össze tenyereidet és finom, tapogató mozdulatokkal vidd fel az olajat a nedves arcbőrre. Utána gyengéd, körkörös mozdulatokkal az arcbőrbe dörzsölheted az ápoló olajat. Ha száraz arcra használod, miután bedörzsölted az olajat, a jobb felszívódás érdekében spriccelhetsz egy kis vízpermetet az arcodra.

Ha kombinált bőröd van, akkor használd a Bergland arcolaj kombinált bőrre termékünket. A normál és zsíros részeket a golgotavirág olajával ápolja, míg a száraz területek ápolásáról a kajszibarackmag,- jojoba,- kendermag,- és ligetszépeolaj gondoskodik.

bergland_arcolaj_kombina_lt_bo_rre_poszt.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellonature.blog.hu/api/trackback/id/tr6312647289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása